Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Реферативна база даних (9)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Рибачук-Ярова Т$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 2
Представлено документи з 1 до 2
1.

Рибачук-Ярова Т. В. 
Управління ефективністю операційної діяльності підприємств-виробників ігристих вин в умовах зростання імпорту [Електронний ресурс] / Т. В. Рибачук-Ярова, І. В. Тюха, С. П. Дунда // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2021. - Т. 27, № 2. - С. 65-73. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2021_27_2_8
Проведено дослідження сучасних ринкових умов функціонування вітчизняних підприємств-виробників ігристих вин та розробку практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності їх операційної діяльності. Встановлено, що ефективність операційної діяльності підприємств-виробників ігристих вин є необхідною умовою як виживання, так і розвитку, тому вимагає постійного пошуку резервів і шляхів отримання бажаних доходів. Проаналізовано динаміку виробництва, реалізації та імпорту вина ігристого в Україну за 2010 - 2019 рр. Відмічено суттєве скорочення обсягів виробництва вітчизняної продукції за щорічного зростання обсягів споживання українцями імпортних ігристих вин. Поступальне зростання обсягів продажу імпортованих ігристих вин протягом 2016 - 2019 рр. (із 2,74 до 11,8 млн пляшок) призвело до скорочення обсягів реалізації ігристих вин українського виробництва. Результатом такого падіння стало не лише погіршення показників операційної та збутової діяльності вітчизняних виробників ігристих вин, але й зниження їх ринкової вартості, що вимагає ініціації змін в організації операційної діяльності. Розроблено та запропоновано структурно-логічну послідовність етапів управління ефективністю операційної діяльності підприємств-виробників ігристих вин, представлену шістьма етапами: управлінський аналіз стану операційної діяльності; ініціація змін в організації операційної діяльності; формування операційної стратегії підприємства; формування програм розвитку операційної діяльності; реалізація заходів з удосконалення операційної діяльності та контроль результатів і стану операційної діяльності підприємства. Практична значущість обумовлена можливістю використання підприємствами-виробниками ігристих вин матеріалів дослідження для розробки комплексу заходів щодо управління ефективністю операційної діяльності.
Попередній перегляд:   Завантажити - 481.513 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
2.

Рибачук-Ярова Т. В. 
Ефективна операційна діяльність — іманентна характеристика конкурентоспроможності та стратегічного розвитку суб’єктів ЗЕД [Електронний ресурс] / Т. В. Рибачук-Ярова, І. В. Тюха, С. П. Дунда // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2021. - Т. 27, № 4. - С. 98-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2021_27_4_11
Попередній перегляд:   Завантажити - 313.227 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського